From Bump to Buzz sau viața de dinainte de viață

F

We took photos every day through the 9 months of our pregnancy, this is the result (plus a little song I wrote called „Something New”).

Frumos îşi mai însuşeşte sarcina soţiei Tom Fletcher, un chitarist „mediocru; ocazional uimitor; posesor al mai multor pisici”, după cum el însuşi se descrie pe canalul său Youtube. Între timp, este şi proaspăt tătic. Al unui ghemotoc pe nume Buzz Michelangelo Fletcher. De unde şi titlul „From Bump to Buzz”.

Moda imortalizării fiecărei săptămâni, fiecărei zile, fiecărei ore, fiecărei secunde face furori de ceva vreme încoace. Sute, mii de filmuleţe au luat calea biţilor şi emoţionează oameni din lumea întreagă. Că unii pleacă dintre noi, că au plecat deja, că alţii se pregătesc să păşească în viaţă, că au şi păşit, iar părinţii lor plutesc pe nişte norişori, de fapt nici nu are prea mare importanţă. Ceea ce contează cu adevărat este ca nimeni să nu fie dat uitării.

Iar cele nouă luni de sarcină sunt uimitoare. De la primele şi cele mai duioase rotunjimi la respiraţia tăiată pe nepusă masă de-o lovitură a ghemotocului ce se întinde înăuntru, se joacă şi-şi vede de viaţa de dinainte de viaţă după cum se pricepe mai bine.

Și pentru că e mare păcat ca din această viață de dinainte de viață să nu rămână nicio amintire, nimic de arătat mai târziu odraslei, Tom Fletcher și soția lui s-au gândit la o modalitate de a pune în cuvinte, pe note, în imagini, în sunete, cumva, oricum, cele nouă luni în care Buzz s-a transformat într-un voinic gata să înfrunte lumea de-afară. Rezultatul? Un cântec despre viață, despre iubire, despre această nouă experiență, aducătoare de schimbări majore, și transformarea vizibilă a unui abdomen într-un balon minune. Cei ce vă știți simțitori peste măsură, nu uitați de șervețele, vă rog!

Despre autor

Maria

Într-o zi, sub tălpi are să-mi alerge nisipul...
într-o zi, sub tălpi are să-mi zboare marea...
într-o zi, voi fi lebăda neagră dintr-un balet pentru şchiopi
şi clapă de pian ce nu ştie cânta decât atins cu privirea...
într-o zi, n-am să mai fiu,
dar va rămâne în urmă-mi
un trup sub ale cărui tălpi
va alerga nisipul...

Hai să vorbim!

De Maria

Your sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.